recycle-potje

Recycle jouw PeulNatuur potje! – DIY ideeën

Recycle jouw PeulNatuur potje met deze DIY ideeën. De potjes zijn ideaal als voorraadpotten, maar je kunt er ook mee knutselen. Lees verder voor meer ideeën.

Waarom deze PeulNatuur potjes?

Als je PeulNatuur al een tijdje volgt, dan weet je dat de peulvruchten eerst in zakjes zaten. Het grote nadeel van deze zakjes was dat de zakjes niet altijd even goed afsluitbaar waren. Hierdoor waren de peulvruchten minder lang houdbaar en dat is natuurlijk zonde! Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de bonen, erwten en linzen van PeulNatuur heeft de verpakking een upgrade gekregen. De plastic potjes zijn goed afsluitbaar en perfect om her te gebruiken. Zo kun je zo lang mogelijk genieten van de peulvruchten.

Recycle jouw PeulNatuur potje!

Geef de potjes een tweede leven met deze Do It Yourself ideeën. Speciaal voor jou delen we de leukste ideeën. Je kunt creatief aan de slag, maar de potjes ook simpelweg inzetten als voorraadbakjes.

  • Voorraad potje: Gebruik de lege potjes opnieuw om bijvoorbeeld specerijen, kruiden, noten en zaden in te bewaren. Door het doorzichtige vakje in het midden kun je precies zien wat de inhoud van het potje is.
  • Knutsel potje: Gebruik de potjes om pennen, viltstiften en potloden in te bewaren.
  • Klus potjes: Organize jouw gereedschapskamer! De potjes zijn ideaal om schroeven, draden, boutjes en ander materiaal in te bewaren.
  • To go potjes: Je kunt heel handig een portie yoghurt met granola en fruit bewaren in de potjes. Zo kun je je lunch gemakkelijk mee nemen voor onderweg.
recycle-potje
DIY ideeën met potjes. Bron: Pinterest

Jij hergebruikt de potjes toch ook?

De potjes zijn goed afsluitbaar en makkelijk her te gebruiken. Hopelijk hebben we jou genoeg inspiratie gegeven wat je er allemaal mee kunt doen! Heb je nog een goed idee dat bij dit lijstje kan? Laat het ons dan even weten. Zo kan het lijstje met ideeën steeds groter worden.

Op de hoogte blijven van alle tips en recepten? Volg PeulNatuur dan op Instagram