Leveren en Bezorgen

We verzenden met Post.nl of u kunt het zelf afhalen. Bezorging is binnen 2-5 werkdagen. Is er iets niet op voorraad of buiten het seizoen dan ontvangt u daarvan bericht per email met de dan verwachte bezorgdag.

Bezorgkosten
Bezorgkosten vanaf: 7,25 Euro, boven 25,00 Euro vervallen de bezorgkosten. Voor bezorging in het buitenland! Neem contact op met contact@PeulNatuur.nl of +31 (0) 513-681268. Bestellen bij PeulNatuur.nl is eenvoudig, u wordt stap-voor-stap door ons bestelsysteem geleidt. Er kan direct door iedereen besteld worden zonder dat er een account aangemaakt hoeft te worden. Maar het is ook mogelijk om een eigen account te laten maken.

Met een eigen account hoeft u als klant bij toekomstige orders niet alle informatie opnieuw in te voeren. In het account worden adresgegevens opgeslagen zodat er makkelijk een factuur- of afleveradres geselecteerd kan worden. Ook is de bestelgeschiedenis en de status van een bestelling in te zien.

De gegevens die u verstrekt aan PeulNatuur.nl worden alleen gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling of voor het toesturen van aangevraagde informatie. De informatie wordt niet aan derden verstrekt.

Zodra de betaling van uw bestelling is goedgekeurd krijgt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail. Deze bevestiging bevat o.a. het ordernummer van uw bestelling. Mocht u vragen hebben over uw bestelling vermeldt dan dit ordernummer.