verkooppunten-peulnatuur

Nieuws PeulNatuur | Display + nieuwe boonsoorten

Wat zijn wij trots! Graag nemen we je mee in het nieuws rondom PeulNatuur, want deze week is er veel gebeurd. Lees verder voor meer.

Na wekenlang afstellen met de leverancier voor de displays en het reclamebureau om de puntjes op de i te zetten, kunnen we met trots mededelen dat de displays staan! De display van Peulnatuur staat al bij Spar Woudsend, Coop Stavoren, Groenteman Vollenhove, Coop Holwerd en Jumbo Grou en natuurlijk op ons hoofdkantoor in Heerenveen. We ontvangen positieve reacties en daar doen we het tenslotte voor. Samen Nederland veroveren en iedereen aan de peulvruchten krijgen! We zijn namelijk trots op onze mooie én voedzame producten.

Daarnaast zijn er nieuwe bonen bijgekomen in het assortiment. Wat dacht je van de citroenbonen, Stienser pronkbonen, zwarte oogbonen en wonder van Scheemda? Allemaal unieke bonen die net even wat anders smaken. Zo kun je lekker blijven variëren.

Ben je benieuwd waar je PeulNatuur kunt shoppen? Kijk dan even bij de verkooppunten. Wil je op de hoogte gehouden worden over het assortiment? Volg ons dan op Instagram. Daar delen we al het nieuws rondom PeulNatuur.

Naast nieuws wil PeulNatuur jou inspireren om lekker te gaan koken met de lokale bonen. Laatst deelden we het recept voor chili sin carne met de Reade Krobben. Met slechts een paar ingrediënten maak je dit voedzame en plantaardige gerecht. Pluspunt: Dit recept kun je goed invriezen, waardoor je een hele voorraad kunt maken. Zo hoef je de volgende keer het gerecht alleen maar op te warmen en kun je gelijk aan tafel.

reade-krobben-recept-chili_peulnatuur-peulvruchten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Is de display een aanvulling in jouw winkel? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Mail naar contact@peulnatuur.nl of bel 0683041640 .